Законопроектът за Национален регистър на педофилите не  С него се

...
Законопроектът за Национален регистър на педофилите не  С него се
Коментари Харесай

ППДБ сви регистъра на педофилите от проектозакон, който не подкрепяше

Законопроектът за Национален указател на педофилите не

 

С него се оферираше въвеждане на специфичен указател за педофилите, който да бъде разполагаем на учебните, обществените и здравните заведения, както и на всички заинтригувани служби.

 

Каквито регистри има в цяла Европа – без нашата и още една страна, в Съединени американски щати и други страни. Депутатите от ППДБ се  въздържаха при  гласуването, евентуално поради вносителя – П. Петров от Възраждане. Странно, защото при гласуванията в комисиите нормално те получават поддръжката на Възраждане, до момента в който ГЕРБ ги неодобрява, както към този момент сме писали.

Сензацията е, че неподкрепилите законопроекта в този момент го внасят от свое име, свили освен концепцията, само че текстовете, като са ги оповестили за свои. От себе си са допълнили неща, които не дават отговор на европейските разпореждания и могат да бъдат незабавно атакувани.

Припомняме, че гурута по обществените и здравните въпроси в ППДБ са съпрузите, за чиито общи компании с ГЕРБ в спор на ползи в същите сфери към този момент сме описвали на.

 

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР